Art Oostende

design-oostende-showroom-051

Met een expositieruimte in het stadscentrum van Oostende en de nieuwe upcoming architectuurwijk op het Oostendse oosteroever, geeft Art Oostende hedendaagse en moderne kunst een podium.

Art Oostende organiseert solo- en groepstentoonstellingen van opkomend talent en gevestigde kunstenaars die reeds naam maakten in binnen- en buitenland.

Momenteel vertegenwoordigt Art Oostende kunstenaars als Charlie Edmiston, Philippe Van Gele, Oli-B, Steve Locatelli, Thomas Gromas,...

De galerieruimte biedt een uitgelezen kans voor verzamelaars, kunstenaars en kunstliefhebbers om elkaar te vinden en te inspireren.

Een kunstwerk aangekocht? Wij bieden de meest allesomvattende leveringsdienst mogelijk: White Glove Delivery. Ons montageteam levert uw kunstwerk aan huis in de Benelux. U kiest de precieze plek uit waar het werk dient te komen; zij plaatsen of hangen het professioneel op. Om u te ontzorgen nemen zij het verpakkingsmateriaal terug mee zodat u onmiddellijk van uw kunstwerk kunt genieten.

design-oostende-sven-kevin-001

Art Oostende is vrij toegankelijk voor iedereen met een hart voor kunst. Indien u graag een afspraak maakt om over de lopende tentoonstelling of over een specifiek werk uitgebreid uitleg te krijgen, gelieve ons te contacteren via info@artoostende.be of +32 (0)59 80 10 20.

design-oostende-showroom-035