Betaling

Wij bieden onderstaande betaalmogelijkheden aan om te kunnen garanderen dat het kopen bij Art Oostende zowel veilig als eenvoudig is:

Bankoverschrijving

Nadat uw bestelling is geplaatst, krijgt u een overzicht van uw bestelling en ontvangt u automatisch een bericht per email met de bevestiging van uw bestelling. Gelieve de betalingsinstructies te volgen die in deze bevestigingsemail staan vermeld. Wij verzoeken u, voor een vlotte behandeling van uw bestelling, het bestellingsnummer als betalingsreferentie te vermelden in uw bankoverschijvingsformulier. Van zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling verstuurd.

Betaling bij levering

Bestellingen ter waarde van minimaal €5 000 kan u met Bancontact, Visa, MasterCard of American Express betalen aan de koerier bij levering. Een voorschot van 20% op het aankoopbedrag is hierbij vereist. Wij verzoeken u vriendelijk om de ontvangen goederen zorgvuldig te controleren voordat u uw betaling definitief uitvoert. Deze betaalwijze geldt enkel voor verzending binnen België. Bij verzending buiten België kan u betalen per overschrijving of met kredietkaart.

Atos Worldline

Voor veilige electronische betalingen met Bancontact, Visa, MasterCard of American Express werkt Design Oostende samen met Worldline SIPS. Als marktleider op gebied van electronisch betalen garandeert Worldline u een 100% veilige afhandeling. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt versleuteld via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Meer informatie over Worldline vindt u op wordline.com.

#ikkoopinoostende-cheque

In onze fysieke winkels is betalen met de #ikkoopinoostende-cheque ook mogelijk.

Facturatie

Art Oostende
Koninginnelaan 52
8400 Oostende
België

BTW: BE 0881.880.448
BIC: BBRUBEBB
ING: BE03 3631 1999 3484